Predsjednik Vlade RH dr. sc. Sanader s izaslanstvom sudionika Četvrte europsko-američke škole iz forenzičke genetike

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske dr. sc. Ivo Sanader primio je danas u Banskim dvorima izaslanstvo sudionika Četvrte europsko-američke škole iz forenzičke genetike koja se održava u Hrvatskoj i na kojoj sudjeluju vodeći svjetski forenzičari i predavači s tog područja.

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske dr. sc. Ivo Sanader primio je danas u Banskim dvorima izaslanstvo sudionika Četvrte europsko-američke škole iz forenzičke genetike koja se održava u Hrvatskoj i na kojoj sudjeluju vodeći svjetski forenzičari i predavači s tog područja. Izaslanstvo su činili dobitnik Nobelove nagrade za kemiju Robert Huber, ugledni forenzičar Henry Lee, te Moses Schanfield, Frederick Bieber i Jeffrey Platt .

Predsjednik Vlade RH dr. sc. Ivo Sanader upoznao je nazočne s procesom približavanja Republike Hrvatske euroatlantskim integracijama i izrazio nadu u skori početak pregovora o pridruživanju Hrvatske Europskoj uniji. Hrvatska posebno mnogo čini na obnovi, uspostavi međusobnog povjerenja u regiji i tranziciji u moderno društvo temeljeno na znanju što je, uz naglasak na razvitak malog i srednjeg poduzetništva, njeno strateško opredjeljenje, istaknuo je predsjednik Vlade RH dr. sc. Sanader.

Na sastanku je uz predsjednika Vlade RH dr. sc. Sanadera sudjelovao i ministar znanosti, obrazovanja i športa dr. Dragan Primorac.



Pisane vijesti