Predsjednik Vlade u Osječko-baranjskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji

Predsjednik Vlade Andrej Plenković boravit će u posjetu Osječko-baranjskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji, u utorak, 30. ožujka 2021. godine.
 
Predsjednik Vlade posjet će započeti u Osijeku, gdje će sudjelovati na svečanom otvorenju Putničkog pristaništa Osijek na Dravi, u 10.30 sati (Gornjodravska obala 93).
 
Po završetku svečanosti, u 11.15 sati, predsjednik Vlade Plenković sastat će se sa županom Osječko-baranjske županije Ivanom Anušićem ( zgrada Osječko-baranjske županije, Trg Ante Starčevića 2).
 
U 11.40 sati, premijer Plenković nazočit će svečanom uručenju ugovora iz Programa ruralnog razvoja u Velikoj vijećnici Skupštine Osječko-baranjske županije (Županijska ulica 4). 
 
Posjet Vukovarsko-srijemskoj županiji, predsjednik Vlade započet će u Vukovaru obilaskom silosa i pretovarne luke tvrtke VUPIK plus d.o.o., u 13.30 sati (Priljevo 30A), a potom će se sastati s predstavnicima tvrtke VUPIK plus d.o.o.
 
U 15.25 sati, premijer Plenković sastat će se sa županom Vukovarsko-srijemske županije Božom Galićem i gradonačelnikom Grada Vinkovaca Ivanom Bosančićem (Županijska vijećnica Vukovarsko-srijemske županije, Glagoljaška 27).
 
Potom će, u 16.00 sati, predsjednik Vlade Andrej Plenković nazočiti svečanom potpisivanju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt "Izgradnja obilaznice Apševaca i Lipovca – Sanacija opasnog mjesta na državnoj cesti D57" (Velika vijećnica).
 
Posjet Vukovarsko-srijemskoj županiji, predsjednik Vlade završit će obilaskom gradilišta nove zgrade Gradske knjižnice i čitaonice Vinkovci, u 16.20 sati.

Najave