Predsjednik Vlade u posjetu Divuljama i na otvorenju Ureda Počasnog konzulata Ukrajine u Splitu


Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetit će u ponedjeljak, 20. kolovoza 2018. u 9.30 sati Centar za koordinaciju, vođenje i gašenje požara na priobalju u Divuljama (Put vojarne Divulje 18).
Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Mirko Šundov.
Prezentirat će se rad Operativnoga vatrogasnog zapovjedništva u Divuljama, s osvrtom na dosadašnji tijek požarne sezone.
Nakon prigodnog obraćanja i obilaska Operativnoga vatrogasnog zapovjedništva, u 10.20 sati predviđene su izjave za medije.
Predsjednik Vlade Andrej Plenković potom će, u 11.00 sati u Splitu, nazočiti otvaranju Ureda Počasnoga konzulata Ukrajine (Obala Hrvatskog preporoda 7/II).
U Splitu će se predsjedniku Vlade pridružiti i potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić.
 
NAPOMENA:
Molimo predstavnike medija koji žele popratiti događanja u Divuljama, da svoje prijave pošalju na adresu policija@mup.hr, najkasnije do nedjelje, 19. kolovoza 2018. do 9.00 sati. Prijave trebaju sadržavati ime i prezime, naziv medijske kuće, broj osobne iskaznice i broj mobitela.
Također molimo da prijavljeni predstavnici medija  u ponedjeljak, 20. kolovoza u Operativno vatrogasno zapovjedništvo u Divuljama dođu najkasnije do 9.15 sati
 

Najave