Predsjednik Vlade u posjetu Dubrovačko-neretvanskoj županiji

U subotu, 27. srpnja, u 21.30 sati predsjednik Vlade Plenković nazočit će premijeri predstave Hamlet u okviru Dubrovačkih ljetnih igara, na tvrđavi Lovrijenac u Dubrovniku.
 
U nedjelju, 28. srpnja, u 20.00 sati predsjednik Vlade Plenković sudjelovat će na završnoj konferenciji projekta "Lazareti – kreativna četvrt Dubrovnika", u kompleksu Lazareti.
 
U ponedjeljak, 29. srpnja, predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetit će otok Korčulu.
 
Po dolasku u grad Korčulu, u 9.50 sati, obići će novoizgrađene operativne obale u trajektnoj luci Dominče.
 
U 10.15 sati predsjednik Vlade Plenković sastat će se sa županom Dubrovačko-neretvanske županije Nikolom Dobroslavićem i gradonačelnikom Grada Korčule Andrijom Fabrisom u Gradskoj vijećnici Grada Korčule (Trg Antuna i Stjepana Radića 1).
 
Potom će nazočiti potpisivanju Ugovora za projekt "Rekonstrukcija lukobrana Puntin – luka Korčula".
 
U 11.00 sati predsjednik Vlade sudjelovat će na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Korčule u povodu Dana grada Korčule (Centar za kulturu Korčula).
 
Nakon svečane sjednice Gradskog vijeća Grada Korčule predsjednik Vlade posjetit će Velu Luku gdje će sudjelovati na potpisivanju ugovora za projekt "Izgradnja pomorsko-putničkog terminala Vela Luka“, u 13.00 sati, u Županijskoj lučkoj upravi (Ulica 58 br. 15).
 
Boravak u Dubrovačko-neretvanskoj županiji premijer Plenković završit će posjetom Centru za kulturu Vela Luka u 13.30 sati.


Najave