Predsjednik Vlade u posjetu Istarskoj županiji

U povodu sjednice Vlade koja će se održati u Puli u četvrtak, 13. rujna 2018. godine, predsjednik Vlade Andrej Plenković boravit će u posjetu Istarskoj županiji, u Pazinu, Puli i Umagu.
 
U 9.00 sati, u Pazinu, predsjednik Vlade sastat će se sa županom Istarske županije Valterom Flegom, gradonačelnikom Pazina Renatom Krulčićem te predsjednikom Gradskog vijeća Grada Pazina Davorom Slokovićem (Spomen dom sjedinjenja i slobode,  Šetalište Pazinske gimnazije 1).
 
Potom će u 9.30 sati, predsjednik Vlade sudjelovati na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Pazina.
 
U 11.15 sati, u Puli,  predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetit će brodogradilište Uljanik i sastati se s predstavnicima Uprave, sindikata i radnika (Zgrada Uprave, Flaciusova 1).
 
U 12.20 sati, predsjednik Vlade obići će gradilište adaptacije i dogradnje Arheološkog muzeja Istre.
 
Uoči početka sjednice Vlade, u 13.00 sati, predsjednik Vlade sastat će se s gradonačelnikom Grada Pule Borisom Miletićem i županom Istarske županije Valterom Flegom (Gradska uprava Grada Pule, Forum 1).
 
Sjednica Vlade počet će u 13.30 sati, a nakon završetka sjednice predviđeno je potpisivanje niza ugovora, odluka i sporazuma važnih za Grad Pulu i Istarsku županiju. 
 
U 18.00 sati, u Umagu, predsjednik Vlade Andrej Plenković sastat će se s predstavnicima Ceha ribara Istarske županije i ribarima iz Savudrije i Umaga (Zgrada Udruženja obrtnika, Pozioi 2).  

Najave