Predsjednik Vlade u posjetu Rijeci

Predsjednik Vlade Andrej Plenković boravit će u posjetu Rijeci danas, 25. ožujka 2019. godine.
 
16.00 sati obići će radove na rekonstrukciji željezničkog kolodvora Rijeka - Brajdica i izgradnji intermodularnog terminala, zajedničkog projekta Lučke uprave Rijeka i HŽ Infrastrukture, koji je sufinanciran sredstvima Instrumenta za povezivanje Europe (Terminal Brajdica, Novi ulaz na terminal, s ceste 404).
 
U 16. 45 sati predsjednik Vlade posjetit će Klinički bolnički centar Rijeka, gdje će se susresti s članovima Uprave Kliničkog bolničkog centra, a potom upoznati i s napretkom radova u izgradnji novih KBC-ovih odjela za ginekologiju i pedijatriju (Tome Strižića 3, Sušak).
 
Uz predsjednika Vlade bit će ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministar zdravstva Milan Kujundžić, ministar turizma Gari Cappelli, državna tajnica u Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava Majda Burić te državni tajnik u Ministarstvu zdravstva Željko Plazonić.
 
 
Napomena: Molimo predstavnike medija koji će pratiti program u terminalu Brajdica, da na ulaz u terminal dođu najkasnije do 15.30 sati i sa sobom imaju osobnu iskaznicu.

Najave