Predsjednik Vlade u posjetu Sisačko-moslavačkoj županiji

Predsjednik Vlade Andrej Plenković boravit će u posjetu Sisačko-moslavačkoj županiji u ponedjeljak, 30. kolovoza 2021. godine.
 
Posjet županiji započet će u Sisku, gdje će se sastati sa županom Sisačko-moslavačke županije Ivanom Celjakom i njegovim suradnicima u 9.00 sati (prostor koji koristi Sisačko-moslavačka županija, Ulica Ivana Kukuljevića Saksinskoga 26).
 
U 10.00 sati, u Petrinji, predsjednik Vlade Plenković predsjedat će sastankom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske koji se odnosi na otklanjanje posljedica katastrofe uzrokovane potresom na području Sisačko-moslavačke, Zagrebačke i Karlovačke županije (Vojarna pukovnik Predrag Matanović).
 
Potom će, u 11.30 sati u Glini obići Srednju školu Glina (Frankopanska 30).
 
Posjet županiji predsjednik Vlade završit će u Glini gdje će u 12.00 sati nazočiti svečanom obilježavaju Međunarodnog dana nestalih osoba i Dana sjećanja na nestale osobe u Domovinskom ratu (prostor ispred crkve, Trg bana Josipa Jelačića 24).
 
Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak, a prilikom obilaska Srednje škole Glina i ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs te ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman na svečanom obilježavaju Međunarodnog dana nestalih osoba i Dana sjećanja na nestale osobe u Domovinskom ratu.
 
 

Najave