Predsjednik Vlade u službenom posjetu Republici Mađarskoj

Poštovani,

obavještavamo Vas da će izaslanstvo Vlade Republike Hrvatske predvođeno predsjednikom Vlade dr. sc. Ivom Sanaderom, a u čijem će sastavu biti i potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Damir Polančec, ministar mora, prometa i infrastrukture Božidar Kalmeta te ministar kulture mr. sc. Božo Biškupić, u utorak 8. travnja 2008. godine, boraviti u službenom posjetu Republici Mađarskoj.

Tom prilikom predviđeni su razgovori predsjednika Vlade RH dr. sc. Ive Sanadera s predsjednikom Vlade Republike Mađarske Ferencom Gyurcsanyem, predsjednicom mađarskog Parlamenta Katalin Szili, kao i s predstavnicima hrvatske nacionalne manjine u Republici Mađarskoj.

Ukoliko Vaša redakcija ima interes za praćenje ovog događaja, skrećemo Vam pozornost na potrebu prethodne akreditacije u MVP Republike Mađarske.
Budući da je za to iznimno kratak rok molimo Vas da na e- mail adresu nmilis@mvpei.hr, što prije dostavite podatke o novinarima i snimateljima koji će pratiti ovaj događaj. U mailu je potrebno navesti: ime i prezime, za koga rade (redakcija), broj putovnice, datum rođenja, te kontakt broj ili e- mail. Sve podatke potrebno je ispisati na engleskom jeziku kako bi ubrzali postupak akreditacije.


Detaljniji program boravka, kao i najavu cjelokupnog događaja uputit ćemo Vam tijekom ponedjeljka.

Za sve podrobnije informacije kontakt osoba je:

NEDA MILIŠIĆ
Veleposlanstvo RH
u Republici Mađarskoj
gsm: 00363 08 21 43 40
e- mail: nmilis@mvpei.hr




Najave