Predsjednik Vlade Zoran Milanović u Vukovaru

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjelovat će na obilježavanju Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. „Vukovar – mjesto posebnog pijeteta“, u ponedjeljak, 18. studenog 2013. godine, u Vukovaru, s početkom u 10.00 sati.

U 10.00 sati, predsjednik Vlade sudjelovat će u prigodnom programu „Vukovar – mjesto posebnog pijeteta“, u Općoj bolnici Vukovar. Zatim će, u 10.30sati, sudjelovati u Križnom putu – Koloni sjećanja, a u 12.15 sati na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata položiti ruže za poginule branitelje i civile. U 12.35 sati, zajedno s predsjednicima Republike i Hrvatskog sabora, predsjednik Vlade položit će vijenac na Spomen obilježje žrtava iz Domovinskog rata. U 13.15 sati predsjednik Vlade položit će vijenac i zapaliti svijeću na Spomen obilježju na mjestu masovne grobnice na Ovčari.

Uz predsjednika Vlade, na obilježavanju Dana sjećanja na žrtvu Vukovara sudjelovat će i prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić, potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova EU Branko Grčić, te ministri Slavko Linić, Orsat Miljenić, Ivan Vrdoljak, Arsen Bauk, Gordan Maras, Mirando Mrsić, Siniša Hajdaš Dončić, Tihomir Jakovina, Darko Lorencin, Mihael Zmajlović, Anka Mrak-Taritaš, Predrag Matić, Rajko Ostojić, Željko Jovanović i Andrea Zlatar Violić.Najave