Predsjednika Vlade u posjetu Splitu i Sinju

Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetit će gradove Split i Sinj u četvrtak i petak, 10. i 11. listopada 2019. godine.

Po dolasku u Split, u 15.30 sati nazočit će potpisivanju Sporazuma o razumijevanju i poslovnoj suradnji između Hrvatske elektroprivrede i ukrajinskog DTEK-a, u zgradi Elektrodalmacije Split (Poljička cesta 73 ).

U 20.45 sati premijer Plenković pratit će kvalifikacijsku utakmicu za UEFA EURO 2020 između reprezentacija Hrvatske i Mađarske na stadionu Poljud.

U petak, 11. listopada, u 10.15 sati predsjednik Vlade Andrej Plenković sastat će se s gradonačelnicom Sinja Kristinom Križanac (Zgrada gradske uprave, Dragašev prolaz 24).

U 11.00 sati predsjednik Vlade Plenković sudjelovat će na svečanosti otkrivanja biste dr. sc. Marka Veselice (Šetalište Alojzija Stepinca).

Uz predsjednika Vlade u Splitu će biti potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, ministar turizma Gari Cappelli te ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat.

Najave