Predstavljanje knjige Socijalni sterilitet u Hrvatskoj - zasto smo neozenjeni i neudane

U organizaciji Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti predstavit će se knjiga „Socijalni sterilitet u Hrvatskoj – zašto smo neoženjeni i neudane“, u utorak, 10. travnja 2007. godine, u prostorijama Hrvatskog povijesnog muzeja, Opatička 10, u Zagrebu, s početkom u 12,00 sati.

Izradu knjige autora i profesora na Katedri za demografiju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu prof. dr. sc. Anđelka Akrapa i Ivana Čipina, financiralo je Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Nazočnima će se na predstavljanju knjige obratiti potpredsjednica Vlade, ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i predsjednica Savjeta za populacijsku politiku Vlade RH Jadranka Kosor, zatim autori knjige prof. dr. sc. Anđelko Akrap i Ivan Čipin, recenzentica knjige akademkinja Alicia Wetheimer Baletić, potpredsjednica Hrvatske akademije znanosti i redovna profesorica na Katedri za demografiju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, te Nenad Pokos, viši znanstveni suradnik na Institutu za društvena istraživanja „Ivo Pilar“ u Zagrebu.



Najave