Premijer Milanović: Naš je zadatak osigurati poštenu plaću za pošteni rad

Slika /2016/Glavno tajništvo/ENG/novosti/Arhiva/premijer_milanovic_nas_je_zadatak_osigurati_postenu_placu_za_posteni_rad.jpg

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović, u povodu obilježavanja Međunarodnog praznika rada u Ronjgima kraj Rijeke, obraćajući se nazočnima rekao je da je zadatak vlade osigurati temeljno pravo radnicima: poštenu plaću za pošteni rad.

To je sve što normalna država i normalna politika mora osigurati, rekao je premijer. Rijeka je uvijek bila otvoren grad, gdje si dobrodošao bez obzira na ime i vjeru, kazao je premijer dodajući kako takvu Hrvatsku želi, otvorenu Hrvatsku, Hrvatsku koja uključuje, Hrvatsku koja svim ljudima pruža šansu da zarađuju, da troše, da budu neovisni, da poštuju sami sebe, da školuju djecu, da budu otporni na izazove koje svijet nosi. Obećajem borbu, ne samo za svako radno mjesto, nego i za svako novo radno mjesto. Naš zadatak je fer igra, ali da za nas bude što više posla, rada, sreće i zdravlja, zaključio je premijer čestitajući svima praznik rada.



Pisane vijesti