Priopćenje sa 65. sjednice Vlade RH

Vlada Republike Hrvatske je na zatvorenom dijelu svoje današnje sjednice usvojila te uputila na mišljenje Hrvatskom saboru Izvješće o poslovanju Umirovljeničkog fonda za 2006. i 2007. godinu .

Vlada je također usvojila odluku o dopuni Odluke o darovanju nekretnina u vlasništvu Republike Hrvatske Gradu Splitu, u svrhu ostvarenja gradskog projekta Dračevac.

Na prijedlog Vlade Republike Hrvatske predstojnikom Ureda za koordinaciju sustava procjene učinka propisa imenovan je Goran Krmpotić.

Na prijedlog Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, radi isteka mandata te temeljem provedenog postupka, Vlada Republike Hrvatske uputila je Hrvatskom saboru prijedlog za razrješenje i imenovanje predsjednika i članova Nacionalnog vijeća za znanost u koje su imenovani: Krešimir Pavelić, za predsjednika Nacionalnog vijeća za znanost te članovi Milan Moguš, Josip Brnić, Ilija Živković, Goran Lauc, Miljenko Grgić te Ante Ćurković.

Na prijedlog ministra mora, prometa i infrastrukture za predsjednika Upravnog vijeća Agencije za prometnu infrastrukturu imenovan je Željko Tufekčić, Nino Vela za ravnatelja Agencije te članovi Ivana Maletić i Aleksandar Russo.

Na prijedlog ministra mora, prometa i infrastrukture dužnosti je razriješen predsjednik Upravnog vijeća Lučke uprave Rijeka, Željko Tufekčić, radi odlaska na novu dužnost.



Pisane vijesti | Priopćenja