Prvi potpredsjednik Vlade Karamarko u Rijeci

Prvi potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske Tomislav Karamarko boravit će u posjetu gradu Rijeci, u četvrtak, 7. travnja 2016. godine.
 
U 11.00 sati prvi potpredsjednik Vlade sudjelovat će na svečanom potpisivanju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Studentski smještaj na kampusu Sveučilišta u Rijeci – I. faza (TRIS)“ prijavljenog na Poziv za dostavu projektnih prijava „Modernizacija, unaprjeđenje i proširenje infrastrukture studentskog smještaja za studente u nepovoljnom položaju“ u okviru OPKK-a (zgrada Rektorata Sveučilišta u Rijeci, Trg braće Mažuranića 10). Uz prvog potpredsjednika Vlade bit će ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šustar i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Tomislav Tolušić.
 
Po završetku svečanog potpisivanja Ugovora, u 11.45 sati, predviđene su izjave za medije prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka.

Potom će se, u 12.00 sati, prvi potpredsjednik Vlade sastati s predstavnicima Uprave Jadrolinije, (Upravna zgrada Jadrolinije, Riva 16). Uz prvog potpredsjednika Vlade bit će ministar pomorstava, prometa i infrastrukture Oleg Butković.
 
 
 

Najave