Sastanak o problematici poslovanja poduzeća Sljeme d.d.

Nakon početka jučerašnjeg prosvjeda radnika Sljemenpotpredsjednik Vlade Republike Hrvatske Damir Polančec primio je predstavnike radnika i sindikatkoji su ga upoznali s problematikom u poslovanju toga poduzeća.

Nakon početka jučerašnjeg prosvjeda radnika Sljemena, potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske Damir Polančec primio je predstavnike radnika i sindikata, koji su ga upoznali s problematikom u poslovanju toga poduzeća.

Kako je u slučaju Sljemena država jedan od njegovih vjerovnika, na inicijativu i posredovanjem potpredsjednika Vlade Damira Polančeca dogovoren je današnji sastanak između predstavnika radnika, sindikata i vlasnika Sljemena. Cilj sastanka bio je pronalaženje najboljeg modela zaštite prava radnika i vjerovnika.

Potpredsjednik Vlade Damir Polančec sudjelovao je u uvodnom dijelu razgovora, a sve daljnje dogovore vezane uz rješenje neisplaćenih obveza poslodavca prema zaposlenicima treba tražiti upravo u njihovoj međusobnoj komunikaciji.

Predstavnici Uprave Sljemena d.d., većinskog vlasnika Finagre i sindikata dogovorili su se da će razgovore oko konačnog rješenja nastaviti u ponedjeljak.



Pisane vijesti