Sastanak Vlade i Konferencije predsjednika Europskog parlamenta

U povodu hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije u prvoj polovici 2020. godine, održat će se sastanak Vlade Republike Hrvatske i Konferencije predsjednika Europskog parlamenta u četvrtak, 5. prosinca 2019. godine, s početkom u 9.15 sati, u Hotelu Westin u Zagrebu.
 
Prije toga, predsjednik Vlade Andrej Plenković sastat će se s predsjednikom Europskog parlamenta Davidom Sassolijem u Banskim dvorima, u 8.30 sati.
 
Program:

8.30     Sastanak predsjednika Vlade s predsjednikom Europskog parlamenta (Banski dvori)

Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti doček ispred zgrade Vlade (8.25 sati), upisivanje u Zlatnu knjigu i početak sastanka

9.10     Zajednička fotografija (Hotel Westin, Kristalna dvorana)

9.15     Početak sastanka Vlade i Konferencije predsjednika Europskog parlamenta (Hotel Westin, Kristalna dvorana)

Uvodna obraćanja predsjednika Vlade i predsjednika Europskog parlamenta
(Uvodna obraćanja mogu se snimiti)

11.05   Konferencija za medije predsjednika Vlade Plenkovića i predsjednika Europskog parlamenta Sassolija (Hotel Westin, Dvorana Maksimir)

11.45   Sastanak Konferencije predsjednika Europskog parlamenta s predsjednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović (Hotel Westin, Kristalna dvorana)

12.35   Sastanak Konferencije predsjednika Europskog parlamenta s predsjednikom Hrvatskog sabora Gordanom Jandrokovićem i zastupnicima (Hotel Westin, Kristalna dvorana)

Najave