Sastanci hrvatskih i kosovskih izaslanstava tijekom službenog posjeta predsjednika Vlade Kosova Hrvatskoj

Prvi potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar gospodarstva Radimir Čačić, zamjenica predsjednika Vlade i ministrica industrije i trgovine Republike Kosovo Mimoza Kusari i ministar gospodarskog razvoja Republike Kosovo Besim Beqaj, sudjelovat će na Gospodarskom forumu Hrvatska-Kosovo, u utorak, 6. studenog 2012. godine, u 15.00 sati, u Hrvatskoj gospodarskoj komori, (Rooseveltov trg 2). Forum se održava u prigodi službenog posjeta predsjednika Vlade Republike Kosovo Hashima Thaçija Republici Hrvatskoj.

U srijedu, 7. studenog, u 9.00 sati, u Banskim dvorima, prvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Radimir Čačić sastat će se s ministrom gospodarskog razvoja Republike Kosovo Besimom Beqajem. Nakon sastanka, u 9.45 sati, predviđeno je potpisivanje Ugovora između Vlade Republike Kosovo i Vlade Republike Hrvatske o gospodarskoj suradnji, koji će u ime Vlade Republike Hrvatske potpisati prvi potpredsjednik Čačić, a u ime Vlade Republike Kosovo ministar Beqaj. Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka i potpisivanje ugovora.

Također, u srijedu, u 9.00 sati, u Banskim dvorima, potpredsjednik Vlade za unutarnju, vanjsku i europsku politiku Neven Mimica sastat će se sa zamjenicom predsjednika Vlade Republike Kosovo Mimozom Kusari. Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka, o kojem ćemo vas izvijestiti priopćenjem.



Najave