Seminar i radionica za urednike i novinare

Ured za nacionalne manjine Vlade Republike Hrvatske u suradnji s Međunarodnim centrom za obrazovanje novinara iz Opatije organizira seminar i radionicu za novinare i urednike „Kako smanjiti predrasude prema najugroženijim etničkim manjinama u medijima“ koji će se održati od 16.-18. prosinca 2005. godine u Međunarodnom centru za obrazovanje novinara, Nazorova 2, Opatija.

Seminar se organizira s ciljem da se poboljšanja postojećih načina praćenja aktivnosti i događanja pripadnika romske nacionalne manjine u medijima.

Pozivamo vas da odredite novinare iz vaših redakcija koji prate rad nacionalnih manjina, a koji će aktivno sudjelovati u radu seminara.

Ured za nacionalne manjine organizirat će prijevoz minibusom za sudionike seminara iz Zagreba 16. prosinca 2005. godine, te povratak za Zagreb 18. prosinca 2005. godine. Smještaj i hranu za sudionike seminara osigurava Ured za nacionalne manjine.

Molimo da osobu koja će sudjelovati na seminaru prijavite putem obrasca kojeg dostavljamo u privitku, te nam žurno pošaljete do 12. prosinca 2005. godine na fax. 01 4569 324 u Ured za nacionalne manjine.



Najave