Svečana sjednica Vijeća za djecu i izložba "Volim svoju obitelj"

Pod predsjedanjem potpredsjednice Vlade i predsjednice Vijeća za djecu Vlade RH Jadranke Kosor, a u povodu Međunarodnog dana djeteta i potpisivanja Konvencije UN-a o pravima djeteta, održat će se svečana sjednica Vijeća za djecu Vlade RH, u četvrtak, 20. studenoga 2008. godine, u Osnovnoj školi Matije Gupca, Davorina Bazjanca 2, s početkom u 10,00 sati.

Na sjednici će, između ostaloga, potpredsjednica Kosor uručiti godišnju nagradu i nagradu za životno djelo Vijeća za djecu u području promicanja prava djeteta.

Nakon sjednice potpredsjednica Vlade i predsjednica Vijeća za djecu Jadranka Kosor otvorit će u Osnovnoj školi Matije Gupca, s početkom u 11,30 sati izložbu likovnih i literarnih radova djece iz vrtića i osnovnih škola pod nazivom «Volim svoju obitelj», i dodijeliti 11 nagrada i 40 pohvala.

Projekt «Volim svoju obitelj» pokrenulo je Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti 2004. godine, a ove godine pristiglo je ukupno 5649 radova. Na izložbi su, uz nagrađene i pohvaljene, izložena još 464 rada.



Najave