Treći Dani EU fondova

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira treće Dane EU fondova u zagrebačkom hotelu Sheraton (Kneza Borne 2), u ponedjeljak i utorak, 15. i 16. listopada 2012. godine. Manifestacija ima za cilj potencijalnim korisnicima EU fondova osigurati besplatna stručna predavanja i informiranje na info-pultovima.

Svečano otvorenje će se održati u ponedjeljak, 15. listopada, u 12.00 sati, u Velikoj dvorani, a uzvanicima će se obratiti potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić, veleposlanik Paul Vandoren, šef Delagacije Europske unije u RH, te Nataša Mikuš Žigman, ravnateljica Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU). Otvorenju će nazočiti i ministri Mirando Mrsić i Siniša Hajdaš Dončić.

Programom su predviđeni interaktivni info-pultovi, promotivni materijali, predavanja o strukturnim i Kohezijskom fondu te edukacija vezana za pripremu i prijavu projekata. Informatori i predavači bit će stručnjaci iz institucija uključenih u sustav upravljanja i provedbe pretpristupnih programa. Svoja znanja i iskustava podijelit će i eksperti iz zemalja članica Europske unije te već postojeći korisnici iz Hrvatske.



Najave