Vlada Republike Hrvatske organizira Facebook chat "Medicinska marihuana"

Slika /Vijesti/2015/listopad/23 listopada/MedicinskaMarihuana.jpg

Vlada Republike Hrvatske nastavlja razvijati dijalog s građanima koristeći najmodernije komunikacijske platforme. Kako bismo informirali građane o omogućavanju korištenja medicinske marihuane, organiziramo drugi Facebook chat "Medicinska marihuana".

Što je zapravo legalizirano od 15. listopada? Zanima te tko može koristiti medicinsku marihuanu? Koja je razlika između medicinske marihuane i one "s ulice"? 

Na ova i druga pitanja odgovarat će doc.dr.sc. Brborović i drugi medicinski stručnjaci koji su radili na omogućavanju upotrebe medicinske marihuane, u utorak 27. listopada od 13 do 14 sati. Stručnjaci će odgovarati na pitanja postavljena na Facebook događaju Facebook chat "Medicinska marihuana

Kako bi se uključili u chat i saznali sve o medicinskom kanabisu, građani moraju odabrati opciju „Pridruži se“ (ili „Join“) i postaviti svoje pitanje na Facebooku, a odgovore na svoja pitanja saznat će u utorak od 13 sati. Ukoliko zbog vremenskog ograničenja chata pojedina pitanja neće biti odgovorena u navedenom vremenu, potrudit ćemo se naknadno odgovoriti na sva vaša pitanja. 


 

Najave