#VladaUp s ministrom poduzetništva i obrta Marasom u Banskim dvorima

Slika /Vijesti/2015/svibanj/27 svibanj/JKP_6622.jpg

Glavna tema tweetupa koji će se održati u ponedjeljak, 1. lipnja u 18 sati u Banskim dvorima,bit će pokretanje startupa, te izazovi njihovog razvoja u Hrvatskoj. Građani će pitanja, osim uživo u Vladi, moći postaviti i koristeći hashtag #StartupHrv. Bit će osiguran i internet prijenos uživo. 

Kako pokrenuti startup u Hrvatskoj, najavljeno osnivanje venture capital fonda vrijednog 150 milijuna kuna te pre-seed fond kojim se potiču ulaganja u vlasnički kapital startupa samo su neke od teme o kojima će govoriti ministar Maras.

#VladaUp je inačica popularnih okupljanja korisnika društvene mreže Twitter u organizaciji Vlade Republike Hrvatske. Moderatori ovog #VladaUp-a na temu #StartupHrv bit će poduzetnik i investitor Saša Cvetojević (@scvetojevic), te voditeljica Tima multimedije HRT-a Petra Pajdaković (@ppajdakovic).  
 
S obzirom na to da je u sklopu #VladaUP-a predviđeno i neformalno druženje, zainteresiranim tviterašima savjetujemo da dođu u Banske dvore do 17:30 sati.

Prijenos #VladaUp-a s ministrom Marasom moći ćete pratiti i putem video prijenosa na sljedećoj poveznici: https://www.youtube.com/watch?v=LahWQMeOxN0

Molimo vas da dolazak na tweetup potvrdite putem sljedećeg obrasca:

 

Najave | Poduzetništvo i obrt