Voditelj projekta "Clean Start" Denis Petrović: Analiza provedena točno prema natječajnoj dokumentaciji

Slika /2016/Glavno tajništvo/ENG/novosti/Arhiva/voditelj_projekta_clean_start_denis_petrovic_analiza_provedena_tocno_prema_natjecajnoj_dokumentaciji.jpg

Voditelj projekta "Analize postojećeg stanja u državnim tijelima i trgovačkim društvima s konceptom poboljšanja efikasnosti upravljanja" Denis Petrović, osvrnuo se, u današnjoj izjavi novinarima, na metodologiju kojom je analiza provedena.

Pojasnio je da je svaki od nezavisnih konzultanata, koji su potpisali ugovor, radio po svojoj metodi. „To mi je bilo jako važno kao koordinatoru: da ne postoji niti jedan nametnuti metodološki princip prema kojem netko izvršava svoj nalog“, kazao je Petrović dodavši da se radilo točno prema natječajnoj dokumentaciji. „.Mislim da ne bi palo na pamet ni jednoj od ovih renomiranih savjetničkih kuća nametnuti neku metodiku koja bi bila izvan njihovih standarda“, rekao je. Istaknuo je da ne bi bilo profesionalno govoriti u ime tri savjetničke kuće koje su primijenile svoju metodiku te da iza svake stoji njihov stručni nadzor nad onim što su zatekli. Naglasio je da niti jedan ministar nije bio pod povećalom, niti je to bilo zadano natječajnom dokumentacijom. „Zadatak je bio analizirati 22 tijela i na osnovi analize predložiti mjere za poboljšanje situacije“, zaključio je Petrović.



Pisane vijesti