Potpredsjednica Vlade Kosor s predstavnicima Udruge hrvatskih branitelja «Tvrđava Knin»

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor susrela se danas, s predstavnicima Udruge hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog stresnog poremećaja Šibensko – kninske županije – «Tvrđava Knin».

Mladen Milošević, predsjednik Udruge zahvalio je u ime svih članova potpredsjednici Vlade i ministrici hrvatskih branitelja na dosadašnjoj suradnji i zatražio potporu u kreiranju portala hrvatskih branitelja.

Članovi Udruge pripremili su prezentaciju portala hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata na kojem će se nalaziti sve informacije vezane uz problematiku branitelja i invalida iz Domovinskog rata, razni edukativni sadržaji, vijesti vezane uz branitelje, zapošljavanje branitelja, kao i vijesti koje će uređivati sami korisnici, odnosno branitelji. Naime, putem braniteljskog portala hrvatski branitelji moći će dobiti sve potrebne informacije vezane uz njihova prava, a ujedno će se omogućiti svim korisnicima da na jednom mjestu pronađu sve potrebne informacije.

Potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor, poduprla je ideju o stvaranju jedinstvenog portala za hrvatske branitelje koji bi služio braniteljima za afirmaciju kao i za promociju pobjedničkog Domovinskog rata.

Također, je prihvatila je poziv u Knin na okrugli stol na kojem će se braniteljskim Udrugama na državnoj razini prezentirao projekt braniteljskog portala.



Pisane vijesti