151. (telefonska) sjednica Vlade

Vlada je danas, 11. travnja 2019godine, održala telefonsku sjednicu na kojoj je dana prethodna suglasnost predstavniku Vlade Republike Hrvatske za  prihvaćanje amandmana Kluba zastupnika Hrvatske narodne stranke - liberalni demokrati i Kluba zastupnika Hrvatske demokratske zajednice od 9. travnja 2019. na Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama zakona o prostornom uređenju, s Konačnim prijedlogom zakona, hitni postupak, prvo i drugo čitanje, P.Z. br. 623, na članke 17., 20. i 28.
 
Vlada je također dala prethodnu suglasnost predstavniku Vlade Republike Hrvatske za prihvaćanje amandmana Kluba zastupnika Hrvatske narodne stranke - liberalni demokrati i Kluba zastupnika Hrvatske demokratske zajednice danih na Konačni prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o gradnji, hitni postupak, prvo i drugo čitanje, P.Z. br. 624, na članak 38.
 
Također, donesena je odluka o izmjeni Odluke o raspisivanju izbora za članove vijeća nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave vezano uz Općinu Cestica. (Narodne novine, broj 32/19).

Pisane vijesti