Čestitka predsjednika Vlade RH dr. sc. Ive Sanadera u povodu Božića

Dr. sc. Ivo Sanadepredsjednik Vlade Republike Hrvatskuputio je čestitku Hrvaticama i Hrvatimsvim građankama i građanima Republike Hrvatske u povodu Božića:

„Hrvaticama i Hrvatima u domovini i diljem svijeta, svim hrvatskim građanima koji slave Božić, u ozračju nadolazećeg Božića, upućujem srdačne i tople želje svim vjernicima. Blagdan Božića uvijek donosi snažnu poruku - poruku mira, ljubavi i zajedništva. Blagdanom Božića veličamo neprocjenjivo značenje vjere i ljudskih vrijednosti.

Blagdanski dani su uvijek i prigoda da se osvrnemo na put koji smo prešli i da pogledamo što donosi sutra. S ponosom i radošću možemo ustvrditi da je protekla godina bila još jedna godina napretka naše Domovine. Ustrajno i zajedno, još smo više približili Hrvatsku ostvarenju naših najvažnijih ciljeva. Učinili smo Hrvatsku još boljom zemljom, još je bliže priklonivši pod zajednički europski krov. U vremenu koje je pred nama, nastavit ćemo na istom putu, jednako ustrajno i u slozi, tako da napredak naše zemlje bude prožet osjećajima za svakog čovjeka.

S tim željama, blagoslovljen i sretan Božić.“



Pisane vijesti