Imenovanja i razrješenja

Hrvatska Vlada danas je za predsjednika Upravnog vijeća Hrvatske agencije za obvezne zalihe nafte i naftnih derivata imenovala Miljenka Pavlakovića, za njegova zamjenika Ivana Maletića, a imenovala je i tri člana Upravnog vijeća, za članove Upravnog vijeća te agencije imenovala je Danimira Gulina, Zvonimira Janovića i Zdenka Krištafora.

ZAGREB, 14. rujna 2006. (Hina) - Hrvatska Vlada danas je za predsjednika Upravnog vijeća Hrvatske agencije za obvezne zalihe nafte i naftnih derivata imenovala Miljenka Pavlakovića, za njegova zamjenika Ivana Maletića, a imenovala je i tri člana Upravnog vijeća, za članove Upravnog vijeća te agencije imenovala je Danimira Gulina, Zvonimira Janovića i Zdenka Krištafora.

Za privremenog ravnatelja Agencije koji će obaviti pripreme za početak njenog rada i podnijeti prijavu za upisa u Sudski registar Vlada je imenovala Krešimira Baranovića.

Na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlada je dužnosti pomoćnika ministrice vanjskih poslova i europskih integracija razriješila Marija Horvatića.

Nakon što je početkom kolovoza izabrala Upravni odbor Zaklade hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji za predsjednicu Upravnog odbora imenovana je Marija Dujić.



Pisane vijesti