Ministar Veljko Ostojić odgovarao na pitanja preko Twittera i Facebooka

Slika /2016/Glavno tajništvo/ENG/novosti/Arhiva/ministar_veljko_ostojic_odgovarao_na_pitanja_preko_twittera_i_facebooka.jpg

Ministar turizma Veljko Ostojić prvi je ministar koji je uživo, putem Twitter profila Vlade Republike Hrvatske (@VladaRH), odgovarao na pitanja građana vezna uz aktivnosti i rad Ministarstva turizma.
 

Povod je bilo Vladino usvajanje Strategije razvoja hrvatskog turizma do 2020. godine, no korisnike Twitter računa zanimalo je još tema iz turizma, kao što su to nova vizna politika nakon ulaska Hrvatske u Europsku uniju, upravljanje destinacijama, planirane investicije u ovoj i narednim godinama, upravljanje turističkim zajednicama i sl.

Ministar je tako objasnio kako će Strategija razvoja hrvatskog turizma donijeti konkretne smjernice razvoja hrvatskog turizma te biti podloga za povlačenje sredstava iz Strukturnih EU fondova. Odgovarajući na pitanja oko turističke sezone, ponovio je kako očekuje ponavljanje prošlogodišnjih rekordnih rezultata. Također, ministar je ponovio kako je ove godine budžet za on-line aktivnosti povećan 145 posto te da će naglasak u promociji hrvatskog turizma u narednim godinama biti stavljen na Internet i ostale suvremene alate komuniciranja.

Nakon toga, ministar Ostojić je putem videa odgovorio i na pitanja koja su ovih dana postavljana na Facebook profilu Vlade Republike Hrvatske.
 

Pisane vijesti