Na web portalu Vlade RH 7 milijuna klikova

Nakon što je korisnicima interneta u travnju prošle godine omogućeno praćenje rada Vlade preko novog vladinog portala www.vlada.hr broj posjetitelja dosegao je brojku od gotovo 1 800 000.

Danas portal Vlade RH posjećuje oko 4000 jedinstvenih posjetitelja dnevno što je 30 posto više u odnosu na 2007. godinu. Najviše klikova zabilježeno je na rubrici Sjednice Vlade zatim na web stranici Predsjednika Vlade RH dr. sc. Ive Sanadera www.vlada.hr/premijer te na rubrici Aktualne teme i projekti.

Od ostalih klikova najviše ih je na jednom od najkompletnijih adresara državne uprave, o čemu svjedoči čak 10 posto stalnih posjetitelja (Visitor Loyalty).

Od ostalih tema najveće zanimanje korisnika pobudila je Pozivnica za pristupanje Republike Hrvatske NATO savezu te posjet Predsjednika SAD-a Georgea W. Busha Hrvatskoj. Zaključno sa posljednjim danom srpnja 2008. web portal Vlade RH bilježi oko 7 milijuna klikova.

Do kraja godine za stalne će korisnike, a posebno novinare koji prate rad vlade, biti uvedena i novina - sms obavijesti.



Pisane vijesti