Posjet državnog tajnika SAD-a Hrvatskoj

Državni tajnik Sjedinjenih Američkih Država Michael R. Pompeo boravit će u posjetu Hrvatskoj, u Dubrovniku, u petak, 2. listopada 2020. godine, gdje će se sastati s predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem i ministrom vanjskih i europskih poslova Gordanom Grlićem Radmanom.
 
Napomena: Molimo predstavnike medija koji žele pratiti susret ministra vanjskih i europskih poslova Grlića Radmana i državnog tajnika Pompea da na ulazu u Stari grad Dubrovnik, Vrata od Ploča budu najkasnije do 10.45 sati.
 
Početak sastanka predsjednika Vlade Andreja Plenkovića i državnog tajnika Michaela R. Pompea predviđen je u 14.00 sati, a potom slijede izjave za medije.
 
Napomena: Molimo predstavnike medija koji žele pratiti sastanak predsjednika Vlade Plenkovića i državnog tajnika Pompea da na zapadnom ulazu u Hotel Excelsior budu najkasnije do 11.30 sati.
 
Napominjemo da predstavnici medija koji će pratiti susret na lokaciji u Starom gradu neće moći biti i na lokaciji u Excelsioru s obzirom da neće stići do 11.30 sati u hotel radi sigurnosnog pregleda. 

Najave | Andrej Plenković