Potpredsjednica Vlade Kosor u Belišću

Potpredsjednica Vladministrica obiteljbranitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor otvorila je danas početak radova na obnovi zgrade Golubinjak koja je izgorjela u požaru u veljači ove godine.

Obračajući se nazočnima potpredsjednica Vlade Kosor istaknula je da je Vlada RH odmah reagirala i 29. veljače donijela odluku o potpori od milijun kuna. Time je odaslana jasna poruka obiteljima koje su se našle u bezizlaznoj situaciji da nisu same i da će Vlada pomoći. Zahvalila je i svima koji su pomogli kako bi obnova zgrade mogla početi, poželjela puno uspjeha svima koji sudjeluju u obnovi, da radovi što prije završe te da se takva situacija nikad više ne ponovi. Govorila je i o suradnji između Vlade i grada Belišća i dodala da Vlada stoji iza svog temeljnog načela ravnomjernog razvoja Hrvatske.

Također potpredsjednica Kosor danas je posjetila i Udrugu djece i mladih s posebnim potrebama “Zvono”. Ravnateljica Udruge Vlasta Pavić, prezentirala je rad Udruge i projekt “Citadela”, uređenja zgrade u multidisciplinarni centar za mlade.

Potpredsjednica Vlade čestitala je Udruzi na dosadašnjem radu i dodala da će, ako bude potrebno, Vlada i dalje pomagati Udruzi u radu .



Pisane vijesti