Potpredsjednica Vlade na Božićnoj aukciji

U Zagrebu je danas održana aukcija Božićnih darova Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča i mobilitet kojoj je nazočna bila i Jadranka Kosor, potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti te predsjednica Povjerenstva za osobe s invaliditetom Vlade RH, priopćeno je večeras iz Ministarstva.

ZAGREB, 18. prosinca 2005. (Hina) - U Zagrebu je danas održana aukcija Božićnih darova Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča i mobilitet kojoj je nazočna bila i Jadranka Kosor, potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti te predsjednica Povjerenstva za osobe s invaliditetom Vlade RH, priopćeno je večeras iz Ministarstva.

Na ovogodišnjoj 10. aukciji Božićnih darova Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča i mobilitet, od čije je prodaje prihod namijenjen izgradnji Centra za pse vodiče i mobilitet u Zagrebu, bilo je izloženo četrdesetak umjetničkih predmeta.

Izgradnju Centra također potpomažu Hrvatska udruga za školovanje pasa vodiča i mobilitet, Vlada RH i Grad Zagreb, navodi se u priopćenju te dodaje kako je potpredsjednici Kosor u povodu 15. obljetnice djelovanja Udruge uručena plaketa za predanost i doprinos u radu Udruge.



Pisane vijesti