Potpredsjednica Vlade otvorila dječje igralište u Pregradi

Potpredsjednica Vlade i ministrica obiteljbranitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor otvorila je danas, kao pokroviteljicdječje igralište «Park Kuna» u Pregradčime je simbolično obilježeno uključivanje grada Pregrade u akciju «Gradovi i općine prijatelji djece».

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor otvorila je danas, kao pokroviteljica, dječje igralište «Park Kuna» u Pregradi, čime je simbolično obilježeno uključivanje grada Pregrade u akciju «Gradovi i općine prijatelji djece».

Otvarajući dječje igralište potpredsjednica Kosor istaknula kako je njegova izgradnja rezultat suradnje Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i Grada Pregrade napomenuvši kako je čitav projekt Ministarstvo poduprlo s 40.000 kuna. Izražavajući zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom poručila je kako će Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i dalje podupirati grad Pregradu u njegovim aktivnostima kao grada prijatelja djece.



Pisane vijesti