Potpredsjednica Vlade s predstavnicima Udruge «Tigar 90-91»

Potpredsjednica Vlade i ministrica obiteljbranitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sastala se danas s predstavnicima Udruge pripadnika jedinice za posebne namjene «Tigar 90-91», predvođenim predsjednikom Udruge Petrom Bajanom.

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sastala se danas s predstavnicima Udruge pripadnika jedinice za posebne namjene «Tigar 90-91», predvođenim predsjednikom Udruge Petrom Bajanom.

Predstavnici udruge «Tigar 90-91» upoznali su potpredsjednicu Kosor s programom obilježavanja 15. obljetnice pogibije prvog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića, koje će se održati 1. travnja ove godine na Plitvicama. Tom prigodom zatražili su od potpredsjednice Kosor pokroviteljstvo Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, uz Ministarstvo unutarnjih poslova, što je ona i prihvatila. Također su ju izvijestili o namjeri osnivanja savjeta branitelja, u koji bi se uključili članovi Udruge s ciljem pomoći Ministarstvu u rješavanju pitanja branitelja, za što im je potpredsjednica Kosor dala punu potporu.



Pisane vijesti