Potpredsjednica Vlade u posjetu Dragutinu Goliku

Potpredsjednica Vlade i ministrica Jadranka Kosor posjetila je danas u Općoj bolnici Sveti Duh, gdje se nalazi na liječenju, gospodina Dragutina Golikhrvatskog branitelja ranjenog prilikom sprječavanja pljačke banke 7. listopada ove godingdje se nalazi na liječenju.

Potpredsjednica Vlade i ministrica Jadranka Kosor posjetila je danas u Općoj bolnici Sveti Duh, gdje se nalazi na liječenju, gospodina Dragutina Golika, hrvatskog branitelja ranjenog prilikom sprječavanja pljačke banke 7. listopada ove godine, gdje se nalazi na liječenju. Ravnatelj bolnice dr. med. Mladen Bušić i medicinsko osoblje zaduženo za liječenje gospodina Dragutina Golika izvijestili su potpredsjednicu Kosor o njegovom trenutnom zdravstvenom stanju, ističući kako je postignut značajan napredak u smislu njegova oporavka, sve vitalne funkcije su pod kontrolom, a u tijeku su pripreme za upućivanje na logopedsku, fizijatrijsku i neurološku rehabilitaciju u Krapinskim Toplicama.

Potpredsjednica Kosor zahvalila se ravnatelju Bušiću i svom medicinskom osoblju na iskazanoj skrbi i prije svega spašenom životu gospodina Dragutina Golika te postignutom znatnom napretku u oporavku i ponudila svu daljnju moguću pomoć.



Pisane vijesti