Predsjednica Vlade: Misno slavlje nas uči poniznosti

Slika /2016/Glavno tajništvo/ENG/novosti/Arhiva/predsjednica_vlade_misno_slavlje_nas_uci_poniznosti.jpg

ZAGREB, 5. lipnja 2011. (Hina) - Predsjednica Vlade Jadranka Kosor izjavila je nakon današnje svete mise koju je na zagrebačkom Hipodromu u povodu Prvog nacionalnog susreta hrvatskih katoličkih obitelji predvodio papa Benedikt XVI. da nas misno slavlje uči poniznosti kao i tome da mi koji obnašamo vlast, služimo svome narodu.

Pohod Svetog Oca Hrvatskoj premijerka će pamtiti po potpori obiteljima. "Svakako to je i najvažnija poruka i svakako ja to doživljavam i kao poruku za za okupljanje poput obitelji sviju nas u Hrvatskoj, dakle da se okupimo da budemo bolji, da budemo zajedno, da živimo u ljubavi, međusobnom poštovanju i razumjevanju", poručila je Kosor.

Dakako da je bilo i puno poruka o kojima ćemo još promišljati, na temelju kojih ćemo raditi i u skladu s kojima ćemo živjeti, naglasila je.

Boravak Pape u Hrvatskoj nazvala je "danima za sjećanje".

"To je najkraća riječ koju mogu izgovoriti, s puno emocija, puno neobično dobrog ozračja, puno neobično dobrih vibracija. I jučer, i danas na dočeku, uz puno hrvatskih zastava, uz pljesak i uz pozdrave Svetome Ocu, i on je doživio na poseban način taj doček", rekla je Kosor dodajući da joj je Papa o tome pričao dok su razgovarali.



Pisane vijesti