Predsjednica Vlade s predstavnicima mobilnog operatera Tele 2

Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastala se danas u Banskim dvorima s predsjednikom Uprave Tele 2 Harrijem Koponenom te izvršnim potpredsjednikom i direktorom tržišnog područja za Središnju Europu Niklasom Sonkinom.

Predsjednik Uprave Tele 2 Koponen čestitao je predsjednici Vlade na perspektivi skorog završetka pregovora i ulaska Hrvatske u Europsku uniju kao i na provođenju odlučne borbe protiv korupcije koju predvodi Vlada RH. Istaknuo je kako su to iznimno dobri signali za gospodarstvo te da upravo u takvim uvjetima Tele 2 želi nastaviti s ulaganjima u Hrvatskoj. Također je upoznao predsjednicu Vlade Kosor s daljnjim razvojnim planovima te tvrtke.

Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor istaknula je kako Vlada Republike Hrvatske pozdravlja i potiče sva nova ulaganja u hrvatsko gospodarstvo te je odlučna u stvaranju daljnjih poticajnih uvjeta za ulagače i učinkovitu konkurenciju na slobodnom tržištu. Ponovila je da je Vlada ustrajna u borbi protiv korupcije i izrazila je zadovoljstvo što će danas, na međuvladinoj konferenciji u Bruxellesu, biti zatvorena tri nova poglavlja, što je dodatni znak ostvarivanja perspektive završetka pregovora o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji.



Pisane vijesti