Predsjednik Vlade Orešković s turskim predsjednikom Erdoğanom

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Tihomir Orešković sastat će se s predsjednikom Republike Turske Recepom Tayyipom Erdoğanom, u srijedu, 27. travnja 2016. godine, u 12.10 sati, u Banskim dvorima.
 
Snimatelji i fotografi mogu snimiti doček turskog predsjednika pred zgradom Vlade i upisivanje u Zlatnu knjigu, a o sastanku ćemo vas izvijestiti priopćenjem.
 
Napomena: Sastanak premijera Oreškovića i predsjednika Erdoğana u Banskim dvorima moći će pratiti samo predstavnici medija koji su potvrdili svoj dolazak u Banske dvore Službi za odnose s javnošću Vlade RH, bez obzira na to posjeduju li stalnu Vladinu akreditaciju.
Molimo predstavnike medija koji su se akreditirali za praćenje sastanka da u Banskim dvorima budu najkasnije do 11.30 sati. Zbog posebne regulacije prometa napominjemo da će se od križanja Mesničke i Streljačke ulice prema Banskim dvorima moći doći samo pješice.
 
S obzirom na veliki interes medija, a skučenost prostora, u Plavi salon Banskih dvora na upisivanje u Zlatnu knjigu moći će ući samo snimatelji i fotografi.
 
Svi ostali mogu nazočiti dočeku ispred zgrade Vlade, u prostoru predviđenom za predstavnike medija. 

Najave