Predsjednik Vlade Plenković doputovao u radni posjet Ukrajini

Predsjednik Vlade Andrej Plenković doputovao je jutros u Kijev, u radni posjet Ukrajini. Uz predsjednika Vlade su ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman, ministar pravosuđa i uprave Damir Habijan te ministar znanosti, obrazovanja i mladih Radovan Fuchs. 
11.09.2024.
Vlada je učinila sve što je mogla u zaštiti od previsokih cijena, potrebna je opća klima odgovornosti u društvuPredsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovao je danas u Koprivnici na konferenciji „Hrvatska kakvu trebamo - Hrana kao geopolitičko i strateško pitanje“, u organizaciji Večernjeg lista. U razgovoru sa zamjenikom glavnog urednika Večernjeg lista Mislavom Šimatovićem, premijer Plenković osvrnuo se na brojne gospodarske teme, s naglaskom na poljoprivredu i prehrambenu proizvodnju, ali i općenito na politički i ekonomski kontekst Hrvatske.  10.09.2024.
Bačić: Porez na nekretnine iskorak je za ostvarivanje priuštivijeg stanovanjaPotpredsjednik Vlade i ministar Bačić rekao je da se porez na nekretnine prvenstveno donosi kako bi se omogućilo priuštivo stanovanje te zaustavio rast cijena nekretnina i najamnina, istaknuvši da će svi stanovi i stambene jedinice koje su u kratkoročnom najmu, biti u škarama tog poreza. 10.09.2024.

Istaknute teme

Događanja

O Vladi