Predsjednik Vlade Plenković s predsjednikom Europske komisije Junckerom

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sastat će se s predsjednikom Europske komisije Jean-Claudeom Junckerom, koji boravi u službenom posjetu Hrvatskoj, 6. i 7. lipnja 2019. godine, u Dubrovniku i Zagrebu.
 
U četvrtak, 6. lipnja, u Dubrovniku, u 15.00 sati, predsjednik Vlade Andrej Plenković i predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker sastat će se u Zračnoj luci Dubrovnik i zajedno obići radove druge faze projekta „Razvoj Zračne luke Dubrovnik“, koji se sufinancira bespovratnim europskim sredstvima putem Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.
 
Napomena: Molimo predstavnike medija koji će pratiti program u Zračnoj luci, da u zgradi B Zračne luke Dubrovnik budu najkasnije u 13.30 sati te sa sobom imaju osobne dokumente. 
 
U 19.00 sati, predsjednik Vlade Plenković i predsjednik Europske komisije Juncker obići će stari grad, a potom će razgovarati na radnoj večeri.
 
U petak, 7. lipnja, u Zagrebu, predsjednik Vlade Andrej Plenković i predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker sastat će se u Banskim dvorima, u 11.00 sati.
 
Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti svečani doček predsjednika Europske komisije pred Banskim dvorima, upisivanje u Zlatnu knjigu i početak sastanka, nakon kojeg su predviđene izjave za medije.
 

Najave