Predsjednik Vlade RH dr. sc. Sanader s predsjednikom HSU-a Jordanom

Dr. sc. Ivo Sanadepredsjednik Vlade Republike Hrvatske sastao se danas u sklopu redovnih konzultacija s predsjednikom Hrvatske stranke umirovljenika Vladimirom Jordanom.

Dr. sc. Ivo Sanader, predsjednik Vlade Republike Hrvatske sastao se danas u sklopu redovnih konzultacija s predsjednikom Hrvatske stranke umirovljenika Vladimirom Jordanom. Tijekom sastanka razgovarali su o isplati druge rate duga umirovljenicima, obiteljskim i limitiranim mirovinama, novim umirovljenicima te analizirali dosadašnju i buduću suradnju. Premijer Sanader istaknuo je kako će druga rata duga umirovljenicima biti isplaćena do polovice prosinca ove godine. Predsjednik Vlade RH dr. sc. Sanader i predsjednik HSU-a Jordan razgovarali su i o obiteljskim i limitiranim mirovina te zadužili povjerenstvo da nađe način za rješenje tog pitanja, naglasivši da postoji jaka politička volja za rješavanje pitanja obiteljskih i limitiranih mirovina.
Analizirajući dosadašnju suradnju i predsjednik Vlade RH dr. sc. Sanader i predsjednik HSU-a Jordan naglasili su da je ona iznimno dobra i sadržajna, te izrazili želju da se takva nastavi i u buduće. Predsjednik Vlade RH dr. sc. Sanader i predsjednik HSU-a Jordan zaključili su da će se za još jedno važno pitanje, pitanje novih umirovljenika naći rješenje u 2007. godini.




Pisane vijesti