Predsjednik Vlade RH dr. sc. Sanader uputio čestitku u povodu blagdana Uskrsa

Dr. sc. Ivo Sanadepredsjednik Vlade Republike Hrvatskuputio je danas čestitku svim vjernicimu povodu blagdana Uskrsa.

Dr. sc. Ivo Sanader, predsjednik Vlade Republike Hrvatske, uputio je danas čestitku svim vjernicima, u povodu blagdana Uskrsa:

"Pred nama je najveći kršćanski blagdan u kojem dostojanstveno slavimo Kristovo uskrsnuće, taj središnji događaj i simbol Kršćanstva.
To je blagdan pobjede života nad smrću, blagdan optimizma, vjere, nade, ljubavi i obitelji, kao i vrijeme za razmišljanje o miru, zajedništvu i svim ostalim vrijednostima na kojima želimo graditi sebe i svijet oko nas.
U vremenu iskušenja i izazova koji stoje pred nama, doprinos svih nas, čvrstih u uvjerenju i želji obrane nacionalnih interesa i osiguranju boljeg životnog standarda svih svi naših građana vodeći Hrvatsku u obitelj zemalja Europske unije, nemjerljiv je i predstavlja veliku pokretačku snagu.
Uskrs je i poticaj, želja za davanjem sebe drugima u nadi da ćemo tako spoznati način koji će stvoriti bolji svijet svim ljudima, bez obzira na razlike među nama, prihvaćajući toleranciju kao glavni preduvjet postizanju toga cilja.


Stoga svim vjernicima, u ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno, čestitam Uskrs u želji da ga proslave u miru i veselju sa svojim najbližima, šireći mir, toleranciju i uzajamno poštovanje."



Pisane vijesti