Predsjednik Vlade Tihomir Orešković primio predstavnike sudionika konferencije „MeetingG2“

Slika /Vijesti/Vijesti fotografije/listopad/10 listopada/WEB_final.png

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Tihomir Orešković primio je danas u Banskim dvorima više od trideset sudionika konferencije „MeetingG2“, koja se od 10. do 12. listopada održava u Kongresnom centru Forum u Zagrebu, kao nastavak susreta održanog  prošle godine. 

Radi se o inicijativi multidisciplinarne grupe Hrvata iz dijaspore i domovine, čiji je cilj poslovno povezati domovinsku i iseljenu Hrvatsku te pomoći jačanju ulaganja  u domovinu.
 
U svom je obraćanju, predsjednik Vlade Orešković kazao da  Hrvatska ima goleme potencijale za  napredak u kojem ima mjesta za sve koji se žele vratiti i stvarati  novu dodanu vrijednost.
 
Pozvao je sudionike konferencije da se vrate, ulažu i otvore svoje tvrtke te tako pridonesu snažnijem napretku domovine. Jednako tako važne su i ideje te drugi pogled na mogućnosti koje se pružaju u Hrvatskoj.
 
Predsjednik Vlade Orešković iznio je svoja iskustva poslovnog čovjeka koji se vratio u Hrvatsku  te naglasio da će nove ideje zemlju učiniti uspješnijom. Poručio je nazočnima kao i svim poslovnim ljudima u dijaspori da njihov  glas "mora biti snažniji" u  izgradnji  poslovnih veza sa svojom domovinom. 

Pisane vijesti