Predsjednik Vlade u posjetu Varaždinskoj županiji

Predsjednik Vlade Andrej Plenković boravit će u četvrtak, 1. kolovoza 2019. godine u posjetu Varaždinskoj županiji - u Martijancu, Varaždinskim Toplicama i Ljubešćici.

Posjet Varaždinskoj županiji premijer Plenković započet će u Općini Martijanec gdje će obići radove na energetskoj obnovi Osnovne škole Martijanec kao i gradilište Dječjeg vrtića Martijanec.

Potom će u Varaždinskim Toplicama prisustvovati potpisivanju Sporazuma za izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Varaždinske Toplice.

U Općini Ljubešćica nazočit će potpisivanju i uručivanju triju ugovora, kao i svečanosti povodom Dana Općine Ljubešćica.

Uz predsjednika Vlade bit će ministrica poljoprivrede Marija Vučković i ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić.

Program:

16:45   Martijanec - Obilazak radova na energetskoj obnovi Osnovne škole Martijanec i gradilišta Dječjeg vrtića Martijanec  (Školska ulica bb)

17:30   Varaždinske Toplice - Prigodno obraćanje predsjednika Vlade i potpisivanje Sporazuma za izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda  Varaždinske Toplice (Hotel Minevra, Trg slobode 1)

19:00  Ljubešćica - Svečanost potpisivanja i uručivanja ugovora (Ljubeški trg)
            1. potpisivanje Ugovora o projektu  "Izgradnja infrastrukture prometnica, oborinske kanalizacije i javne rasvjete Poduzetničke zone Ljubenšćica"
            2. uručivanje Ugovora o financiranju projekta "Izgradnje distributivne vodovodne mreže općine Ljubešćica"
            3. uručivanje Ugovora o sufinanciranju izrade projektne dokumentacije  i radova na sanaciji klizišta na području Općine Ljubešćica"

19:15   Svečanost povodom Dana Općine Ljubešćica
            Prigodno obraćanje predsjednika Vlade Republike Hrvatske

Najave