Predsjednik Vlade zadovoljan rezultatom

BEČ, , 8. lipnja 2008. (Hina) - Gost u studiju HTV-a na stadionu u Beču bio je hrvatski premijer Ivo Sanader, te izjavio da su najvažnija tri boda i da su naši za protivnika imali vrlo motivirane austrijske nogometaše, dok je predsjednik Mesić izjavio da je najvažnije u ovom susretu bilo pobijediti, a to su naši nogometaši učinili.

"Večeras treba uživati, a ne puno vremena trošiti na analize pitanja o utakmici s Njemačkom. U posljednje vrijeme mi smo velika natjecanja, u pravilu, počinjali porazima, a u ovo europsko prvenstvo startali smo s tri boda i to je najvažnije", istaknuo je premijer Sanader.

Predsjednik Mesić je naglasio da je to bila teška utakmica i da se kod naših igrača, pogotovo u drugom poluvremenu osjetio veliki umor. Najvažnije je u ovom susretu bilo pobijediti, a to su naši nogometaši učinili, kazao je Mesić.

Kapetan reprezentacije Niko Kovač rekao je da su igrači ostavili srce na terenu i da su svi djelovali kao ekipa, a imali su krivo svi oni koji su smatrali da su Austrijanci loša momčad. Niko je kazao da će ta tri boda dignuti samopouzdanje ekipi i da utakmice protiv Njemačke i Poljske možemo očekivati s više optimizma.



Pisane vijesti