Premijer Sanader: Istraga u Brodosplitu još traje

Premijer Ivo Sanader izjavio je danas u Hrvatskom saboru da istraga u 'slučaju Brodosplit' traje te da ništa ne može komentirati dok ne bude završena, a na pitanje DC-ove zastupnice Vesne Škare Ožbolt zna li tko je navodni četvrti ortak u tom slučaju, za kojega mediji kažu da je visoko pozicioniran u aktualnoj vlasti, nije odgovorio.

ZAGREB, 24. siječnja 2007. (Hina) - Premijer Ivo Sanader izjavio je danas u Hrvatskom saboru da istraga u 'slučaju Brodosplit' traje te da ništa ne može komentirati dok ne bude završena, a na pitanje DC-ove zastupnice Vesne Škare Ožbolt zna li tko je navodni četvrti ortak u tom slučaju, za kojega mediji kažu da je visoko pozicioniran u aktualnoj vlasti, nije odgovorio.
DC-ova zastupnica je za 'aktualnog prijepodneva' upitala premijera smeta li njegovu Vladu, koja zagovara žestoku borbu protiv korupcije i kriminala, činjenica da istraga o nestanku šest milijuna dolara iz Brodosplita ne daje rezultata ni nakon godinu dana, upitavši ga zna li tko je četvrti ortak u toj aferi.
Premijer joj je uzvratio pitanjem kako to da dok je bila ministrica pravosuđa ništa nije znala o slučaju Brodosplit, a da sada zna sve, poručivši joj da postavlja "retorička pitanja kojima se ljudi smiju".




Pisane vijesti