Premijer Sanader: Zadovoljni smo što je krenula isplata duga umirovljenicima

Hrvatska Vlada izrazila je danas zadovoljstvo što je krenula isplata prve rate duga umirovljenicima, te obećala da će i dalje brinuti da se poboljša njihov materijalni položaj.

ZAGREB, 28. lipnja 2006. (Hina) - Hrvatska Vlada izrazila je danas zadovoljstvo što je krenula isplata prve rate duga umirovljenicima, te obećala da će i dalje brinuti da se poboljša njihov materijalni položaj.

Zadovoljni smo što rješavamo problem duga umirovljenicima, tu traumu hrvatskog društva od 1993., rekao je premijer Ivo Sanader ističući kako su današnje gužve u bankama i poštama diljem Hrvatske Vladi najveća plaća za trud.

Premijer je opetovao da je Vlada osigurala sredstva za prvu, ali i drugu ratu duga koja će se isplaćivati koncem godine.

Ako na nešto možemo biti ponosni s našim partnerima, HSU-om i ostalima, je to da rješavamo najtvrđe orahe, izjavio je Sanader.

Hrvatskim umirovljenicima želimo ispraviti nanijetu nepravdu, naglasio je premijer najavivši da će s dijelom najbližih suradnika danas posjetiti jedan umirovljenički dom kako bi umirovljenicima zahvalio za strpljenje i obećao im daljnju Vladinu brigu za bolji materijalni položaj.



Pisane vijesti