Priopćenje sa zatvorenog dijela 263. sjednice Vlade


Na zatvorenom dijelu današnje, 263. sjednice Vlada Republike Hrvatske usvojila je Pregled podzakonskih prijedloga kojima Republika Hrvatska preuzima pravnu stečevinu Europske unije za 2015. godinu. Radi se o redovitom izvještavanju o učinjenom u procesu preuzimanja pravne stečevine EU. Cjeloviti materijal ove točke možete pronaći na web stranici Vlade www.vlada.gov.hr.
 
Što se tiče kadrovskih pitanja, na osobni zahtjev razriješen je zamjenik ravnateljice Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Domagoj Šimunović.
 
Damir Cimer razriješen je dužnosti člana Sanacijskog vijeća Opće i veteranske bolnice „Hrvatski ponos Knin“, na osobni zahtjev, a novom vršiteljicom dužnosti člana izabrana je Ana Zorić, kao predstavnica Ministarstva financija.
 
Članica Odbora za javni nadzor revizije Olivera Novačić razriješena je, a novim članom imenovan je prof.dr.sc. Hrvoje Markovinović.
 
Biserka Bastijančić-Kokić razriješena je dužnosti članice Povjerenstva za rješavanje odštetnih zahtjeva radnika oboljelih od profesionalne bolesti zbog izloženosti azbestu, a novim članom, kao predstavnik Ministarstva zdravlja, izabran je Šani Samardžić.  

Pisane vijesti