Priopćenje sa zatvorenog dijela 9. sjednice Vlade

Na zatvorenome dijelu današnje, 9. sjednice Vlade donesen je Prijedlog odluke o davanju suglasnosti za otvaranje Konzulata. Točka je označena stupnjem tajnosti "ograničeno" te je nismo u mogućnosti objaviti, poštujući odredbe međunarodnih sporazuma.

Usvojen je Pregled zakonskih prijedloga iz Plana zakonodavnih aktivnosti za 2024. godinu.

Što se tiče kadrovskih pitanja, razriješeni su dosadašnji ravnatelji radnih tijela Vlade i to: mr.sc. Ivana Marinković Županc, ravnateljica Ureda Koordinacije za unutarnju i vanjsku politiku, Nina Ban Glasnović, ravnateljica Ureda Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti i hrvatske branitelje, Ines Uglešić, ravnateljica Ureda Koordinacije za gospodarstvo i Marija Pišonić, ravnateljica Ureda Koordinacije za društvene djelatnosti i ljudska prava.

Mr.sc. Ivana Marinković Županc imenovana tajnicom Ureda Koordinacije za vanjsku i europsku politiku, Nina Ban Glasnović imenovana je tajnicom Ureda Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti i hrvatske branitelje i tajnicom Ureda Koordinacije za demografiju, Ines Uglešić imenovana je tajnicom Ureda Koordinacije za gospodarstvo, Marija Pišonić imenovana je tajnicom Ureda Koordinacije za unutarnju politiku, društvene djelatnosti i ljudska prava, Domagoj Dodig imenovan je tajnikom Ureda Koordinacije za sektorske politike, a Ana Dalmatin Matijašević imenovana je tajnicom Ureda Kadrovske i Administrativne komisije.

Arian Čustović imenovan je povjerenikom Vlade Republike Hrvatske za obavljanje poslova iz nadležnosti općinskog načelnika Općine Smokvica.
 
 

Pisane vijesti | Priopćenja