Priopćenje sa zatvorenoga dijela 245. sjednice Vlade

Na zatvorenome dijelu današnje, 245. sjednice Vlade, donesena je Odluka o davanju suglasnosti Sigurnosno-obavještajnoj agenciji za preuzimanje obveza na teret sredstava državnog proračuna Republike Hrvatske u 2024. i 2025. godini. Točka je označena stupnjem tajnosti "povjerljivo" te je nismo u mogućnosti objaviti.
           
Donesena je i Odluka o provođenju mjera osiguranja i zaštite. Točka je označena stupnjem tajnosti "povjerljivo" te je nismo u mogućnosti objaviti.
 
Vlada je donijela Odluku o darovanju materijalnih sredstava. Točka je označena stupnjem tajnosti "povjerljivo" te je nismo u mogućnosti objaviti.
 
Članovi Vlade usmeno su izviješteni o Pregledu zakonskih prijedloga iz Plana zakonodavnih aktivnosti za 2023.            
 
Što se tiče kadrovskih pitanja, donesen je Zaključak kojim se predlaže Nadzornom odboru Hrvatske poštanske banke d.d. imenovanje mr.sc Marka Badurine za predsjednika Uprave toga društva, a Ante Mihaljevića, Ivana Solde, dr.sc. Tadije Vrdoljaka i Josipa Majhera za članove Uprave, temeljem provedenog postupka po objavljenom javnom natječaju.
 
Predrag Božinović ponovno je imenovan ravnateljem Zavoda za sigurnost informacijskih sustava, s danom 11. rujna 2023., jer mu mandat istječe 10. rujna 2023. 

Pisane vijesti